شرکت ولوو در حال معرفی یک سیستم باتری جدید برای کامیون های خود است که قدرت کافی را برای تمام عملکردهای داخل کابین فراهم میکند و در عین حال خطر خاموش شدن کامیون ولوو را به دلیل خالی شدن باتری کاهش میدهد. ساموئل نردال، مدیر محصولات الکتریکی و الکترونیکی در کامیونهای ولوو، میگوید: رانندگان میتوانند از آسایش و شرایط زندگی بهتر لذت ببرند. زیرا میدانند که نیروی کافی برای نیازهای خود را با حداقل خطر تخلیه تمام انرژی باتری دارند. سیستم باتری جدید دارای دو مجموعه باتری جداگانه است. که یکی برای راه اندازی موتور و دیگری برای سایر تجهیزات الکتریکی داخل کابین می باشد.
قطعات مورد نظر برای تامین برق مورد نیاز کامیون ولوو
-
دینام
دینام مانند یک ژنراتور پایه کار می کند، که در کاپوت کامیون قرار دارد. این قطعه شامل یک آهنربای چرخان، یک روتور است که در داخل یک خانه ثابت به نام استاتور می چرخند. استاتور حاوی سیم پیچ هایی است که معمولاً مسی هستند که در فواصل 120 درجه قرار دارند. روتور در جهت کمک به میل لنگ موتور می چرخد. این دو از طریق تسمه مارپیچ به هم متصل می شوند. روتور مغناطیسی چرخان و سیم های مسی انرژی مکانیکی روتور را به جریان متناوب (AC) تبدیل می کنند. که به آن تبدیل یکسو کننده دینام نیز می گویند. و سیستم الکتریکی خودرو را تغذیه می کنند.
-
فیوز
تمامی عملکردها و اجزای الکتریکی کامیون ولوو توسط تعدادی فیوز محافظت می شوند تا سیستم الکتریکی خودرو در برابر آسیب های ناشی از اتصال کوتاه یا اضافه بار محافظت شود. هرگز از جسم خارجی یا فیوز با آمپراژ بالاتر از مقدار مشخص شده هنگام تعویض فیوز استفاده نکنید. چرا که این حرکت می تواند آسیب قابل توجهی به سیستم الکتریکی وارد کند. و احتمالاً منجر به آتش سوزی گردد. اگر یک قطعه درست کار نکند یا عملکرد الکتریکی به طور صحیح اتفاق نیفتد ممکن است. به این دلیل باشد که فیوز به طور موقت دارای اضافه بار شده و از کار افتاده است. اگر همان فیوز به طور مکرر از کار بیفتد، در مدار خطا وجود دارد. شرکت ولوو توصیه می کند برای بررسی با یک کارگاه مجاز ولوو تماس بگیرید. و این مشکل خودرو خود را برطرف نمایید.
-
باتری های اصلی ولوو
یک ولوو مدرن حدود 60 سیستم اصلی و جزئی دارد که جریان الکتریکی مصرف میکنند. و این باعث ایجاد تقاضای زیادی برای باتری میشود. باتریهای کامیون ولوو به گونهای طراحی شدهاند که از بالاترین سطح اطمینان برخوردار بوده و حتی در سختترین شرایط، جوابگو می باشند. آزمایشهای پیشرفته تضمین میکند که باتری میتواند قابلیت اطمینان نیرو را در دماهای پایین تا 30 درجه سانتیگراد فراهم کند. با تقاضای زیاد برای جریان، یک باتری مدرن عمر قابل اعتمادی در حدود 4 الی 6 سال دارد. برای عملکرد ثابت و قابل اعتماد، فقط یک باتری اصلی ولوو را برای ماشین خود انتخاب کنید.
اگر قطعات برقی کامیون ولوو درست عمل نکنند چه اتفاقی می افتد؟
برای اینکه کامیون ها بتوانند وظایف خود را انجام دهند، به یک باتری قابل اعتماد نیاز دارند. یک باتری نیروی لازم برای به حرکت درآوردن استارت و راه اندازی کامیون و همچنین راه اندازی تعدادی لوازم جانبی و درب های بالابر را فراهم می کند که به کامیون داران در رسیدن به مقصد و تحویل محموله های خود کمک می کند. اگر باتری از کار بیفتد، کامیون در حالت بلااستفاده قرار می گیرد که منجر به خرابی پرهزینه می گردد. دینام بخشی ضروری از سیستم الکتریکی است که برق خودروی در حال حرکت را تامین می کند. بدون آن و سایر عناصر ضروری مانند استارت و باتری، وسیله نقلیه شما روشن نمی شود و بسیاری از قطعات به درستی کار نمی کنند.
در چه مواردی باید قطعات برق کامیون ولوو را تعویض کنیم؟
با گذشت زمان، عواملی مانند سن وسیله نقلیه، مسافت پیموده شده و شرایط رانندگی روزانه می توانند بر سیستم الکتریکی شما تأثیر بگذارند و آن را از روشن شدن یا کارکرد عادی باز دارند. با اجرای منظم تعمیر و نگهداری، احتمال بیشتری وجود دارد که مشکلات بالقوه را قبل از تبدیل شدن به مشکلات بزرگ پیدا کرده و برطرف کنید. برای حفظ و نگهداری سیستم الکتریکی از نکات زیر استفاده کنید:
- کابل های باتری را بررسی و تمیز کنید.
- شل بودن شاخه ها و سیم ها را بررسی کنید.
- وقتی وسیله نقلیه کار نمی کند، مطمئن شوید که همه چراغ ها خاموش هستند.
تاریخچه ای از شرکت ولوو
در حالی که بسیاری از مردم میدانند که برند ولوو از اروپا میآید، اغلب از ما میپرسند که کشور مبدا ساخت کامیون ولوو کجاست. ولوو کارز یک شرکت سوئدی است و کار خود را در زمینه وسایل نقلیه ایمن و لوکس در گوتنبرگ سوئد آغاز کرد. این شرکت توسط Assar Gabrielsson و Gustaf Larson در سال 1927 تاسیس شد و اولین خودروی تولید شده V4 با نام مستعار Jakob بود.
ولوو کارز که به خاطر سالها رهبری در ایمنی خودرو شهرت دارد، توسط شرکت فورد موتور خریداری شد و از سال 1999 تا 2010 بخشی از برندهای خودروسازی برتر آنها باقی ماند. این خودروساز اکنون متعلق به Geely Automobile، یک برند بزرگ خودروسازی مستقر در چین است. با این حال، ولوو کارز مقر آن در تورسلندا در گوتنبرگ، سوئد است. ولوو کارز کارخانه های تولیدی در سوئد، بلژیک، چین دارد و اخیراً اولین کارخانه تولیدی خود را در ایالات متحده، در کارولینای جنوبی افتتاح کرده است.
قطعات برق کامیون ولوو را از کجا تهیه کنیم؟
خودرو خود را در بهترین حالت ممکن نگه دارید که این نکته لازمه خرید بهترین و با کیفیت ترین محصولات می باشد. ایران ولوو با سابقه درخشان خود در زمینه عرضه تمامی لوازم کامیون های ولوو می تواند نیاز شما را برطرف نماید. خرید شما از طریق فروشگاه های آنلاین ما امکان پذیر است تا شما بتوانید خریدی به صرفه را با کمترین زمان ممکن داشته باشید. بعضا برخی از افراد برای تامین قطعات مورد نیاز خود از لوازمی غیر اصلی بهره می برند. و همین نکته باعث می گرددکه پس از مدت زمان کوتاهی با صرف هزینه بیشتری کامیون خود را تعمیر نمایند. نتیجه ای که از تجربه این افراد گرفته می شود این است که از لوازم اصلی که با متریال درجه یک ساخته می گردند استفاده نماییم.
محصولات مرتبط :
مقالات مرتبط :